Tenerife utazás ingyen

Ez a blog arról szól, hogyan juthatsz ki tenerifére úgy, hogy ingyen van a szállás, segítek olcsó repülőjegyet szerezni, és segítek, hogy mit nézz meg Tenerifén. tenerife-utazas-ingyen.hu

Friss topikok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Tenerife? Mi már voltunk II

2010.03.26. 09:22 tenerife utazás ingyen

 

Kedves Emese!

Szeretném megköszönni ezt a csodálatos utazást. Tenerife nagyon szép sziget, és ezzel a megoldással kivételesen kedvező áron sikerült kijutnunk. A Regency Club színvonalas szállást biztosított csodás kilátással az óceánra.
Sok rossz véleményt olvastam a neten erről az utazási módról, de egyik sem bizonyult igaznak. Már eleve az itthoni szervezés gyors és segítőkész volt, vetekszik bármely nagyhírű utazási irodáéval. Kint kedvesen fogadtak és sokat segítettek. Maga az előadás egy kellemes hangulatú beszélgetés volt, és szemben a neten olvasottakkal senki nem kezdett velünk gorombáskodni, amikor azt mondtuk, hogy nem veszünk üdülő jogot.
A kinti munkatársak (Gréta és Hajni) sok lehetőségre hívta fel a figyelmünket, látnivalókra, éttermekre, amiket nem szabad kihagyni, ha valaki Tenerifén nyaral. Ahhoz képest, hogy Tenerife aránylag kicsi sziget látnivalók szempontjából nagyon változatos. Az oldalon látható legtöbb helyet bejártuk, és amit kihagytunk annak kedvéért megéri még visszamennünk.
Mindenkinek ajánlom ezt a lehetőséget, ne hagyjátok ki.

Üdvözlettel:
Jakab Andrea

Szólj hozzá!

Címkék: tenerife tenerife utazás

A bejegyzés trackback címe:

https://tenerife-utazas-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr881858563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása