Tenerife utazás ingyen

Ez a blog arról szól, hogyan juthatsz ki tenerifére úgy, hogy ingyen van a szállás, segítek olcsó repülőjegyet szerezni, és segítek, hogy mit nézz meg Tenerifén. tenerife-utazas-ingyen.hu

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tenerife windsurf

2009.11.02. 12:52 tenerife utazás ingyen

Az El Médano (ami spanyolul homokbuckát jelent) egy gyönyörű halászfalu, amely szép lassan várossá fejlődik, főleg a szörfösök és a Kite-osok jóvoltából. Közigazgatásilag Granadilla de Abona-hoz tartozik. El Medano városkája két nagy öböl: El Medano, El Cabezo köré épült Tenerife déli csücskén.
Ez egy mennybeli hely körülötte csodás környezettel, amely tökéletesen megfelelő egy családi nyaraláshoz is. Homokos partja és sekély vizei, mely Tenerife El Medanomajdnem mindig hullámzik a széltől, garantáltan mindenkit magával ragad. A téli hidegben a legközelebbi meleg hely El Medano, ahol hullámot is talál a szörfözésért megszállott fanatikus. A szezon már tavasszal elkezdődik. Itt a sima vizű öblökben tanulni lehet. Míg a nyíltabb részeken a hullámokat is be lehet törni. A spotok, melyek a különböző szintű szörfözőket egyaránt ki tudják szolgálni, szinte egymás mellett helyezkednek el, így gyalog megközelíthetőek.
Tenerife a nyári hónapokban az egyik legismertebb és legjobban szörfözhető helyszíne. Itt nem csak a hullámok és a sziklák jelentik az egyetlen alternatívát, hanem a nyugodt nagy öbölben viszonylag sima, dűnés víz várja a kezdőket és a freeride szörfösöket, homokos parttal. A jibe, az ugrások, esetleg freestyle manőverek tanulására ideális ez a hely. Kényelmes és nem mindennapi látványt nyújt tehát a hely, a La Tejita heggyel a háttérben, kite-ernyőkkel az égen, és sok-sok riderrel a vízen.
 

Szólj hozzá!

Címkék: windsurf szörf tenerife el medano

A bejegyzés trackback címe:

https://tenerife-utazas-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr871492839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása