Tenerife utazás ingyen

Ez a blog arról szól, hogyan juthatsz ki tenerifére úgy, hogy ingyen van a szállás, segítek olcsó repülőjegyet szerezni, és segítek, hogy mit nézz meg Tenerifén. tenerife-utazas-ingyen.hu

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tenerife látnivalók - Playa de las Americas

2010.03.01. 12:54 tenerife utazás ingyen

Első sorban Playa de las Americast szeretnénk bemutatni Tenerife látnivalói közül, hiszen itt található a Regency Club is, amely az ingyenes szállás lehetőséget* kínálja az érdeklődőknek.

Tenerife Playa de las AmericasA turizmus kialakulása Bengt Rylandernek köszönhető. Ő 1956-ban érkezett a szigetre, Sclerosis Multiplexben szenvedett és remélte, hogy a meleg és tiszta levegő segít enyhíteni a fájdalmát. Lábadozása során elhíresztelte a kellemes levegő pozitív hatásait a Svédországban élő barátainak. Az idegenforgalom lényegében a sziget rehabilitáló adottságai miatt, eleinte főként a svédek körében alakult ki. Később, 1965-ben megnyitotta kapuit a Vintersol Rehabilitációs Klinika, minek eredményekép megnövekedett a látogatók száma; megépült délen a Reina Sofia nevű repülőtér és hatalmas szállodákat építettek. Egyre inkább közkedvelt lett a déli város.

Tenerife Playa de las AmericasPlaya de las Americas-t a turisták mekkájának is nevezik. A késő 1960-as években épült, szomszédjai Los Cristianos és Costa Adeje. Látszólag mentes mindentől, ami a Kanári Szigetekre emlékeztet, ez az észak-európaiak helye. Itt egymás hegyén hátán találhatóak az angol pubok, a pizzériák és más gyorsétkezdék - ez egy igazi jó hely azoknak, akik nem szeretik a spanyol konyhát és az estéket laza helyeken, a nappalokat pedig a forró strandon szeretnék tölteni. Tenerife Playa de las AmericasA napozáshoz és vidámsághoz tökéletes ez a hely a fiataloknak, a part tele van nappal, éjjel pedig folyamatos a zaj és a villódzó fények. Számos strandra, amelyek főként mesterségesen készültek, Afrikából importáltak homokot, mivel itt a homok vulkáni eredetű, tehát sötét. A Tenerife Playa de las Americasleghíresebb helyek közé tartozik a Las Veronicas komplexum, amely a londoni Soho-ra emlékeztet, vagy a Starco Commercial Center, ahol tulajdonképpen mindent megtalál az ember, amit csak kell: bárról bárra járhat, étteremből étterembe mehet, ráadásul gyakran vendégek itt sportcsillagok és szappanopera sztárok is.  Egész évben meleg az idő, mivel a helyet körülveszi a Teide. A strandok között van olyan is, amely kék zászlót kapott, ami az Európai Unió által optimálisnak tartott fürdőhelyeket illeti, ilyen a Playa de Troja I-II és a  Playa de Fanabe is. Mindemellett a hely kiválóan alkalmas a vízi sportokhoz is, mint például a szörfözés, a jet-skizés, vagy a mély- és a könnyűbúvárkodás.


forrás: http://www.tenerife-utazas-ingyen.hu

Szólj hozzá!

Címkék: tenerife playa de las americas tenerife látnivalók

A bejegyzés trackback címe:

https://tenerife-utazas-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr391792085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása