Tenerife utazás ingyen

Ez a blog arról szól, hogyan juthatsz ki tenerifére úgy, hogy ingyen van a szállás, segítek olcsó repülőjegyet szerezni, és segítek, hogy mit nézz meg Tenerifén. tenerife-utazas-ingyen.hu

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tenerife látnivalók - Los Cristianos

2010.03.03. 12:55 tenerife utazás ingyen

Los Cristianos

Tenerife Playa de las AmericasLos Cristianosnak, amely korábban halászfalu volt, 2 partja van. Fő partja a Playa de Los Cristianos, ez egy igen nagy partszakasz, vízi sport lehetőségekkel, napozóágyakkal, ingyenes zuhanyzókkal, és folyamatosan vízimentők felügyelik a strandolókat. Itt a mozgáskorlátozottak részére külön fenntartanak egy ingyenesen igénybe vehető vízi kerekesszéket. A város klímája meleg,ez majdnem egész évben így van. Többek között ez is tette az egyik Tenerife Playa de las Americasleghíresebb téli nyaralóhellyé Los Cristianos-t. Van lehetőség a közeli La Gomera szigetére kirándulni komppal, mely naponta kétszer jár.
Az éjszakai élet a part mögötti hosszan elnyúló San Telmo épületegyüttesre korlátozódik. Itt körülbelül 15 különböző spanyol bárban tanulhatja a látogató a Salsát hajnal 5-ig.

Mára Los Cristianos és Las Americas egy városnak mondható, bár a közigazgatásilag másik megyéhez tartoznak.  Las Americasban található a bárok, éttermek, boltok többsége. Az Avenida de las Americas utcán végigsétálva, szállodákban gyönyörködhetünk és üzletek tömkelege között válogathatunk. Itt van a piramisnak nevezett rendezvénycsarnok, ahol a híres Carmen Mota musical-eket láthatjuk. A flamenco, a spanyol balett és a classico espanol kedvelőinek mindenképp meg kell nézniük az éppen aktuális műsort.

Szólj hozzá!

Címkék: tenerife tenerife látnivalók los cristianos

A bejegyzés trackback címe:

https://tenerife-utazas-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr421792086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása