Tenerife utazás ingyen

Ez a blog arról szól, hogyan juthatsz ki tenerifére úgy, hogy ingyen van a szállás, segítek olcsó repülőjegyet szerezni, és segítek, hogy mit nézz meg Tenerifén. tenerife-utazas-ingyen.hu

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tenerife látnivalók: Loro park

2009.10.01. 10:54 tenerife utazás ingyen

Tenerife egyedülálló madárrezervátuma, a Loro Park, szeptember 24-én nyitotta meg legújabb látnivalójának a Katandra Treetops-nak kapuit.
A párizsi operaház területével megegyező tárlaton a látogatók a fák koronái között kiépített túraútvonalon ismerkedhetnek meg több mint 100 madárfajjal.

 A valaha épült legimpozánsabb madárházban a látogatók több száz madáralfajjal közöttük ausztrál és ázsiai példányokkal is találkozhatnak.

Színes papagájok, kakaduk, fácánok, rigó és különböző galambfajok a sztárjai ennek a csodálatos madárháznak, mely a trópusi esőerdők hangulatának felídézésével nyűgözi le vendégeit, hódítja meg az érzékeket.

A tenerifei madárház klímáját az ausztrál kontinens jellemzőinek megfelelően modellezték, így a nedvességtartalom mellett az ottani fény-árnyék viszonyokra is ügyeltek, valamint a levegőbe eukaliptusz-karamel aromág párologtatnak a buja trópusi dzsungel érzet elérése érdekében.

A Loro Park újdonságában a madármegfigyelés sosem látott lehetőségei merülnek fel. Lépcsőkön, létrákon, sétálóutakon a madárház sziklái, eldugott mélyedésiben élő fajok is nagyszerűen megfigyelhetőek.

A fák közötti ösvények megépítésére  főleg acélból készített komplex darabokat használtak fel, beleértve a konzolok, gyűrűk és pillérek, sorát, annak érdekében hogy a 21 tonnás, rozsdamentes acél szerkezet megtartsák. A 3.000 négyzetméteren elterülő madárház legmagasabb pontja 27 méter, míg térfogata 17.000 köbméter. A madárház építői ezzel a hatalmas térrel biztosítják a madarak szabad repülését a Katandra Treetops falai között.

forrás: http://www.tenerife-utazas-ingyen.hu/tenerife_hirek.php

Szólj hozzá!

Címkék: tenerife loro park tenerife látnivalók tenerife hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://tenerife-utazas-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr951420199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása