Tenerife utazás ingyen

Ez a blog arról szól, hogyan juthatsz ki tenerifére úgy, hogy ingyen van a szállás, segítek olcsó repülőjegyet szerezni, és segítek, hogy mit nézz meg Tenerifén. tenerife-utazas-ingyen.hu

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tenerife windsurf III

2009.11.05. 13:18 tenerife utazás ingyen

Ez a városka, a viharos szelek helye, már rengetegszer adott otthont szörfversenyeknek és bajnokságoknak. Tavaly a spanyol szörfbajnokságot El Médano-ban tartották, sok induló lovagolta meg itt az egy- másfél méteres hullámokat. A versenyzőknek különböző figurákat, ugrásokat is be kellett mutatniuk. Minden évben tartanak itt bajnokságokat és különböző versenyeket.

Tenerife El MedanoA vízi sportok közül a motorcsónakkal húzott ejtőernyőzés is egyre népszerűbb manapság. A vendégek legkönnyebben a TF1 autópályáról dél felől közelíthetik meg El Medano-t.

Ez a part Tenerife a legnagyobb természetes partja, El Médano 2 kilométer hosszú stranddal büszkélkedhet, amely egészen Montana Roja-ig ér. Ezért is van itt olyan sok ember. Ez a város egykor halászfalu volt, de mostanra igazi üdülőhellyé nőtte ki magát.
Playa de las Amercias és Los Cristianos a két szomszédja, így ha ott nyaralunk, könnyen ellátogathatunk ide is.

El Medano - Vörös hegy

Meg kell említeni a 166 hektáron elterülő védett területet, amelyet Vörös Hegynek hívnak. Ez egy vöröses homokos vulkáni kráter, amely a tengeri eróziótól csaknem teljesen lelapult. Száraz körülményei lehetővé teszik, hogy sok madár fészkeljen errefelé. Egy másik védett terület errefelé a Bare hegy, egy vulkáni kúp, amelynek van egy közel 1 kilométer átmérőjű Tenerife El Medanokrátere. Itt is sok madárfaj fészkel, amelyekben gyönyörködhet az ide látogató.

El Medano szörfbázisok

El Medanoban számtalan szörfbázis és szörfiskola áll rendelkezésünkre. Statisztikák szerint körülbelül 6 olyan nap van az évben (!) amikor nem szeles az idő.


 

Szólj hozzá!

Címkék: windsurf szörf tenerife el medano

A bejegyzés trackback címe:

https://tenerife-utazas-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr931492934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása