Tenerife utazás ingyen

Ez a blog arról szól, hogyan juthatsz ki tenerifére úgy, hogy ingyen van a szállás, segítek olcsó repülőjegyet szerezni, és segítek, hogy mit nézz meg Tenerifén. tenerife-utazas-ingyen.hu

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tenerife időjárás II

2010.01.22. 13:44 tenerife utazás ingyen

Tenerife időjárás tavasszal:

A sziget időjárását gyakran emlegetik tavasziasnak az állandó meleg hőmérsékletnek és a Golf áramlat által szállított friss levegőnek köszönhetően. A tavasz az egyik legnépszerűbb évszak a szigeten. Az átlaghőmérséklet februártól kezdve hónapról hónapra emelkedik. Sokan választják ezt az évszakot Tenerifei látogatásuk időpontjául, kihasználva a nyári időjárás és olcsó tavaszi repjegyek kovácsolta előnyt.


Tenerife időjárás nyáron:

Az igazi nyári időjárást május és október között tapasztalhatjuk meg. Annak ellenére, hogy a hőmérséklet júliusban és augusztusban 30 fok fölé is emelkedik, az időjárás mégis élvezhető a sziget száraz levegőjének köszönhetően. Az óceán vize is ilyenkor válik fürdőzésre alkalmas hőmérsékletűvé. A száraz klímának köszönhetően a meleg sosem fojtogató, így a szállodai szobák nagy része sem klímatizált, a plafonra szerelt ventillátorok bőségesen elegendőek a levegő lehűtéséhez.


Tenerife időjárás ősszel:

Az ősz nagyon kis mértékben tér csak el a nyári időjárástól. Szeptemberben 27 fokos csúcshőmérsékletet mérhetünk, ami csak november végére csökken 22 fok környékére.


Tenerife időjárás télen:

A tél a sziget leghidegebb évszaka annak ellenére, hogy még így is az átlagosnál melegebb, csaknem trópusi érzetet kelt. Éppen ezért tökéletes téli kikapcsolódást nyújthat napos időjárásával, meleg szubtrópusi klímájával, kevés esőjével. A tél a sziget turizmusa szempontjából a csúcsidőszak, hiszen decemberben és januárban is 21 fokos melegben élvezhetjük Tenerife szépségét.
 

Szólj hozzá!

Címkék: tenerife tenerife időjárás

A bejegyzés trackback címe:

https://tenerife-utazas-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr451674485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása