Tenerife utazás ingyen

Ez a blog arról szól, hogyan juthatsz ki tenerifére úgy, hogy ingyen van a szállás, segítek olcsó repülőjegyet szerezni, és segítek, hogy mit nézz meg Tenerifén. tenerife-utazas-ingyen.hu

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Tenerife repülőjegy III

2010.02.22. 10:20 tenerife utazás ingyen

A másik átszállásos lehetőség a fapados repülőjegy. Egy átszállással el lehet jutni Tenerifére kifejezetten olcsó áron. Ez a típusú Tenerife repülőjegy már 30 000 Ft-tól elérhető, több légitársaságot összekombinálva. A fapados repülőjegy akkor éri meg, ha időben megveszik a jegyet. Akár 3-4 hónappal az indulási időpont előtt is megéri megvenni, hogy igazán olcsó legyen. Kiemelt időpontokra (iskolaszünet, nyár, téli ünnepek…) nem javaslom ezt a megoldást, mert a jegy alig olcsóbb, mint mondjuk a Malév Ibéria kombináció (időben megvéve). A fapados repülőjegy másik hátránya, hogy hosszú átszállási idővel kell számolnunk. Ez akár 10 óra is lehet egy reptéren, akár éjszaka. A fapados repülőjegy másik hátránya, hogy szinte képtelenség egyik másik légitársasággal kommunikációba keveredni, ha mondjuk, időpontot szeretnénk cserélni, vagy bármi mást intézni. Természetesen kivédhetetlen előnye az ára.

Vannak olyan merész utazók, akik szabadjára engedik a fantáziájukat és a fapados repülőjegy vásárlás hátrányait előnyükre fordítják. Egy pár ötlet:

  • Valóban hosszú az átszállás Madridba, de Madrid gyönyörű éjszaka és az időjárási viszonyok még a téli éjszakai barangolást is megengedik.
  • Hosszú átszállást mondjuk Dublinba meg lehet fejelni 1-2 ott töltött éjszakával és megnézni egy pár nevezetességet, leöblítve finom ír sörrel.
  • Szeret és tud autót vezetni, és többen is utaznak, bátran indulhatnak távolabbról közvetlen járattal. Frankfurt Hahn 1000 km ugyan Budapestről, de végig autópálya és a hosszú távú parkoló 20 euró a kint tartózkodás idejére Tenerife repülőjegy pedig akár 15 000 Ft-ért is megvehető.          

Szívesen segítek keresőkkel, ötletekkel, hogy az Ön igényeinek megfelelő Tenerife repülőjegy elérhetővé váljon.

 

forrás: http://tenerife-utazas-ingyen.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: tenerife tenerife utazás tenerife repülőjegy

A bejegyzés trackback címe:

https://tenerife-utazas-ingyen.blog.hu/api/trackback/id/tr351766403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása